€0,00


Coating aanbrengen

Wilt u uw nieuwe vloer beschermen, of een oudere vloer opknappen, dan is het behandelen met een coating een snelle, betaalbare en effectieve oplossing. Of het nu gaat om een vinyl, laminaat, parket, hout of beton. Inno Coatings heeft de juiste coating voor uw project.

Een coating aanbrengen is niet al te moeilijk, maar het is wel belangrijk nauwkeurig te werken. Het karwei bestaat uit drie delen: planning, voorbereiding en uitvoering. Veel mensen willen de werkzaamheden zelf uitvoeren, dat is best mogelijk. Als de instructies goed worden opgevolgd, kan dit een prachtige vloer opleveren.

Inno Coatings garandeert primers, coatings en bijbehorende reinigingsmiddelen van absolute topkwaliteit. Als producent voeren wij zelf geen schilderwerkzaamheden uit, maar we zorgen wel voor  een technische datasheet met goede uitleg bij elk product. Op onze datasheets staan niet alleen de technische gegevens van het product, maar ook een heldere, gedetailleerde gebruiksaanwijzing met stappen die u kunt volgen voor het juiste gebruik. Wij raden u aan deze goed door te lezen en stapsgewijs te volgen. Dan bent u verzekerd van het gewenste resultaat.

Gebruiksaanwijzingen 

Bekijk hier de technische gegevens, kenmerken en eigenschappen per product en lees ze goed door of download de Technische Datasheet voor u aan uw project begint.


Liever persoonlijk advies?

Neem gerust contact op met een van onze onderstaande verkooppunten, zij staan u graag te woord. Vloeren-Coatings.nl is al jaren dé specialist in vloercoatings en het beschermen en opknappen van vele vloertypes. Op de website vindt u een uitgebreide handleiding en u kunt altijd persoonlijk advies vragen. Betonlife.nl is gespecialiseerd in de behandeling van betonvloeren en ook zij geven u persoonlijk advies. Beide sites verkopen al jaren Inno Coatings producten en worden officieel door ons ondersteund. Koopt u onze producten bij één van deze dealers, bent u verzekerd van kwaliteit en service.

 

Download hier de Technische Datasheet per product.

Heeft u toch nog vragen?

Voor al uw vragen, opmerkingen, suggesties of over het bestellen van producten, kunt u een bericht sturen via ons contactformulier. Uw vragen worden op werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0