• Direct vanuit de fabriek geleverd
  • Beveiligde betalingsmogelijkheden
  • +31 (0)6 1459 1623 ( werkdagen tot 17:00)

€0,00


Coating aanbrengen

Wilt u uw nieuwe vloer beschermen, of een oudere vloer opknappen, dan is het behandelen met een coating een snelle, betaalbare en effectieve oplossing. Of het nu gaat om een vinyl, laminaat, parket, hout of beton. Inno Coatings heeft de juiste coating voor uw project.

Een coating aanbrengen is niet al te moeilijk, maar het is wel belangrijk nauwkeurig te werken. Het karwei bestaat uit drie delen: goede planning, juiste voorbereiding en nauwkeurige uitvoering. Veel mensen willen de werkzaamheden zelf uitvoeren, dat is best mogelijk. Als de instructies goed worden opgevolgd is dit geen probleem en kan dit een prachtig resultaat opleveren.

Inno Coatings garandeert primers, coatings, beitsen en bijbehorende reinigingsmiddelen van absolute topkwaliteit. Als producent voeren wij zelf geen schilderwerkzaamheden uit, maar zorgen wel voor een technische datasheet met goede duidelijke uitleg bij elk product. Op onze datasheets staan niet alleen de technische gegevens van het product, maar ook een heldere, gedetailleerde gebruiksaanwijzing met stappen die u kunt volgen voor het juiste gebruik en beste resultaat. Wij raden u aan deze goed door te lezen en stapsgewijs te volgen voor u aan uw klus begint. Dan bent u verzekerd van het gewenste resultaat.

Gebruiksaanwijzing per product 

Lees onze technische gegevens, kenmerken en eigenschappen per product goed door voor u aan uw klus of project begint.


Bekijk alle Technische Datasheets per product.

Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Beschikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 op +31(0)614591623 of mail ons via het contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0