€0,00


Coating aanbrengen

Wilt u uw nieuwe vloer beschermen, of een oudere vloer opknappen, dan is het behandelen met een coating een snelle, betaalbare en effectieve oplossing. Of het nu gaat om een vinyl, laminaat, parket, hout of beton. Inno Coatings heeft de juiste coating voor uw project.

Een coating aanbrengen is niet al te moeilijk, maar het is wel belangrijk nauwkeurig te werken. Het karwei bestaat uit drie delen: goede planning, juiste voorbereiding en nauwkeurige uitvoering. Veel mensen willen de werkzaamheden zelf uitvoeren, dat is best mogelijk. Als de instructies goed worden opgevolgd is dit geen probleem en kan dit een prachtig resultaat opleveren.

Inno Coatings garandeert primers, coatings, beitsen en bijbehorende reinigingsmiddelen van absolute topkwaliteit. Als producent voeren wij zelf geen schilderwerkzaamheden uit, maar zorgen wel voor een technische datasheet met goede duidelijke uitleg bij elk product. Op onze datasheets staan niet alleen de technische gegevens van het product, maar ook een heldere, gedetailleerde gebruiksaanwijzing met stappen die u kunt volgen voor het juiste gebruik en beste resultaat. Wij raden u aan deze goed door te lezen en stapsgewijs te volgen voor u aan uw klus begint. Dan bent u verzekerd van het gewenste resultaat.

Gebruiksaanwijzing per product 

Bekijk hier de technische gegevens, kenmerken en eigenschappen per product en lees deze goed door voor u aan uw project begint.


Liever persoonlijk advies?

Neem gerust contact op met een van onze onderstaande verkooppunten, zij staan u graag te woord. Vloeren-Coatings.nl is al jaren dé specialist in vloercoatings en het beschermen en opknappen van vele vloertypes. Op de website vindt u een uitgebreide handleiding en u kunt altijd persoonlijk advies vragen. Betonlife.nl is gespecialiseerd in de behandeling van betonvloeren en ook zij geven u persoonlijk advies. Beide sites verkopen al jaren Inno Coatings producten en worden officieel door ons ondersteund. Koopt u onze producten bij één van deze dealers, bent u verzekerd van kwaliteit en service.

 

Download: alle Technische Datasheets per product.

Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten, laat het ons weten via email of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0