• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professional als Particulier
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Badkamer coating inspiratie

Inspiratie nodig voor uw badkamer coating? Een badkamer vloer wordt veel gebruikt in een huishouden. Het is een locatie die veelal praktisch moet zijn. De badkamervloer draagt bij aan de sfeer en het beleving van je nieuwe badkamer. Ook met je oude badkamervloer is nog veel te doen, door het te behandelen met een coating. Laat deze badkamer inspiratie foto's u alvast op weg helpen. Maar let wel op, want in een badkamer is het vaak vochtig en heb je te maken met chemische schoonmaakmiddelen waar uw badkamer coating tegen bestand moet zijn.

Ter inspiratie vindt u hieronder een selectie badkamer ondergronden en kleuren*

(*) De kleuren dienen slechts ter indicatie. De werkelijke kleuren kunnen afwijken door de instellingen van computer, tablet of smartphone.

TransparantRAL 9003RAL 9018RAL 9004
 

Inno Coating geeft geen enkele garantie noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot aangeboden foto’s via Pinterest applicatie. Deze worden slechts getoond ter inspiratie. Copyright behoort te allen tijde toe aan de rechtmatige eigenaar. Indien een foto verwijderd dient te worden, neem dan direct contact op Pinterest. Wij zullen er vanuit onze kant alles aan doen om deze ook te verwijderen.


Bijbehorende producten:

Vloerreiniger is een zeer sterk ontvettend en desinfecterend reinigingsmiddel. Het beste middel voor reiniging en ontvetten van te verven ondergronden.
Vloerprimer 1K is een 1-component primer voor vloeren die normaal belast worden. Het wordt toegepast als eerste (grond)laag op een onbehandelde ondergrond. 
Vloerprimer 2K is een 2-componenten primer voor zwaar belaste ondergronden en wordt toegepast als eerste (grond)laag op een onbehandelde ondergrond.
Topcoat 2K Transparant is een 2-componenten coating voor vloeren die zwaarbelast worden. Het is een universele coating die als toplaag geschikt is voor vele soorten vloeren.
Topcoat 2K Kleur is een 2-componenten coating voor vloeren die zwaarbelast worden. Het is een universele coating die als toplaag geschikt is voor vele soorten vloeren. 
* Sterk zuigende vloeren hebben een hoger verbruik. Reken op 20% extra.

Download: alle Technische Datasheets per product.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0