€0,00


Badkamer vloercoating inspiratie

Inspiratie nodig voor uw badkamer vloercoating? Een badkamer vloer wordt veel gebruikt in een huishouden. Het is een locatie die veelal praktisch moet zijn. De badkamervloer draagt bij aan de sfeer en het beleving van je nieuwe badkamer. Ook met je oude badkamervloer is nog veel te doen, door het te behandelen met een vloercoating. Laat deze badkamer inspiratie foto's u alvast op weg helpen. Maar let wel op, want in een badkamer is het vaak vochtig en heb je te maken met chemische schoonmaakmiddelen waar uw badkamer vloercoating tegen bestand moet zijn. Inno Coatings is uw specialist op het gebied van innovatieve vloercoating producten.

Ter inspiratie vindt u hieronder een selectie badkamer ondergronden en kleuren*

(*) De kleuren dienen slechts ter indicatie. De werkelijke kleuren kunnen afwijken door de instellingen van computer, tablet of smartphone.

TransparantRAL 9003RAL 9018RAL 9004
 

Inno Coating geeft geen enkele garantie noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot aangeboden foto’s via Pinterest applicatie. Deze worden slechts getoond ter inspiratie, copyright behoort te allen tijde toe aan de rechtmatige eigenaar. Indien een foto verwijderd dient te worden, neem dan direct contact op Pinterest. Wij zullen er vanuit onze kant alles aan doen om deze ook te verwijderen.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0