• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professional als Particulier
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Garage coating inspiratie

Een eigen garage aan huis om uw auto te stallen of in te klussen is altijd fijn. Mocht de garagevloer willen voorzien van een coating is het van belang wat er daarna mee gebeurd. Parkeert u daar uw auto, dan moet deze coating autobandbestendig zijn en tegen olie kunnen. Dan is de enige keuze een 2-componenten coating, maar dient de garage alleen voor opslag dan zou een 1-component coating voldoende zijn.

Ter inspiratie vindt u hieronder een selectie garage ondergronden en kleuren*

(*) De kleuren dienen slechts ter indicatie. De werkelijke kleuren kunnen afwijken door de instellingen van computer, tablet of smartphone.

RAL 7032RAL 7035RAL 7045RAL 7012
 

Inno Coating geeft geen enkele garantie noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot aangeboden foto’s via Pinterest applicatie. Deze worden slechts getoond ter inspiratie. Copyright behoort te allen tijde toe aan de rechtmatige eigenaar. Indien een foto verwijderd dient te worden, neem dan direct contact op Pinterest. Wij zullen er vanuit onze kant alles aan doen om deze ook te verwijderen.


Bijbehorende producten:

Vloerreiniger is een zeer sterk ontvettend en desinfecterend reinigingsmiddel. Het beste middel voor reiniging en ontvetten van te verven ondergronden.
Vloerprimer 2K is een 2-componenten primer voor zwaar belaste ondergronden en wordt toegepast als eerste (grond)laag op een onbehandelde ondergrond.
Garagevloer Coating 2K is een 2-componenten toplaag voor garages en werkplaatsen die zwaarbelast en/of professioneel gebruikt worden.
Garagevloer Coating 2K + Antislip is een 2-componenten toplaag voor garages en werkplaatsen die zwaarbelast en/of professioneel gebruikt worden.
Belijningsverf is een 2 componenten watergedragen coating voor het maken van markeringen en belijningen op basis van epoxy.
* Sterk zuigende vloeren hebben een hoger verbruik. Reken op 20% extra.

Download: alle Technische Datasheets per product.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0