• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professional als Particulier
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Houten vloer coating inspiratie

Een houten vloer geeft uw huis direct een warme prachtige uitstraling. Houten vloer coating kan daarbij een langdurige bescherming bieden. Een onbehandelde houten vloer heeft de eigenschap het vuil en vocht op te nemen. Met een transparante coating kies je voor een warme natuurlijke uitstraling. Maar ga je voor de wat moderne look kies een dekkende coating of beits, deze zijn er in vele kleuren.

Ter inspiratie vindt u hieronder een selectie houten ondergronden en kleuren*

*De kleuren dienen slechts ter indicatie. De werkelijke kleuren kunnen afwijken door de instellingen van computer, tablet of smartphone.

RAL 9010RAL 9016RAL 9001RAL 7024
 

Inno Coating geeft geen enkele garantie noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot aangeboden foto’s via Pinterest applicatie. Deze worden slechts getoond ter inspiratie. Copyright behoort te allen tijde toe aan de rechtmatige eigenaar. Indien een foto verwijderd dient te worden, neem dan direct contact op Pinterest. Wij zullen er vanuit onze kant alles aan doen om deze ook te verwijderen.


Bijbehorende producten:

Vloerstripper is een reinigingsproduct voor het moeiteloos reinigen/ontvetten van vervuilde waterbestendige oppervlakken. Wordt echter het meeste toegepast voor het veilig verwijderen van wax-lagen op o.a. linoleum- en marmoleum vloeren. 
Vloerprimer 1K is een 1-component primer voor vloeren die normaal belast worden. Het wordt toegepast als eerste (grond)laag op een onbehandelde ondergrond. 
Houtenvloer Coating is een 2-componenten transparante toplaag voor houten vloeren met normale belasting. Ook voor (antieke) meubels met behoud van een natuurlijke uitstraling, doordat de onzichtbare coating het hout niet donkerder maakt.
Houtbeits 2in1 Dekkend is een watergedragen, dekkende 1-component beits op basis van alifatische acrylaten. Deze vochtregulerende duurzame systeemverf kan binnen en buiten gebruikt worden.
Houtbeits 2in1 Semi-transparant is een watergedragen, 1-component beits op basis van alifatische acrylaten. Deze vochtregulerende duurzame systeemverf kan binnen en buiten gebruikt worden.
Topcoat 1K Kleur is een 1-component coating voor vloeren die normaal belast worden. Het is een universele coating die als toplaag op vele soorten vloeren kan worden aangebracht.
* Sterk zuigende vloeren hebben een hoger verbruik. Reken op 20% extra.

Download: alle Technische Datasheets per product.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0