• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professional als Particulier
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Industriële vloer coating inspiratie

Bij industrieel wonen denk je gelijk aan grote ruimtes, betonlook, metaal en ruw doorleeft hout. Een industrieel interieur adem gelijk sfeer door gebruik van deze verschillende materialen. Alles hoeft niet even strak in de lak te staan, maar mag er best gebruikt uitzien. Daarin kun je zelf bepalen hoe extreem industrieel je het wilt maken. Het mag gerust een mooie gebruikte houten vloer zijn in plaats van een betonvloer. Zeer verroest metal of juist niet. 

Ter inspiratie vindt u hieronder een selectie industriële voorbeelden en kleuren*

*De kleuren dienen slechts ter indicatie. De werkelijke kleuren kunnen afwijken door de instellingen van computer, tablet of smartphone.

RAL 9010RAL 7035RAL 7047RAL 7015
 

Inno Coating geeft geen enkele garantie noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot aangeboden foto’s via Pinterest applicatie. Deze worden slechts getoond ter inspiratie. Copyright behoort te allen tijde toe aan de rechtmatige eigenaar. Indien een foto verwijderd dient te worden, neem dan direct contact op Pinterest. Wij zullen er vanuit onze kant alles aan doen om deze ook te verwijderen.


Bijbehorende producten:

Vloerreiniger is een zeer sterk ontvettend en desinfecterend reinigingsmiddel. Het beste middel voor reiniging en ontvetten van te verven ondergronden.
Vloerstripper is een reinigingsproduct voor het moeiteloos reinigen/ontvetten van vervuilde waterbestendige oppervlakken. Wordt echter het meeste toegepast voor het veilig verwijderen van wax-lagen op o.a. linoleum- en marmoleum vloeren.
Vloerprimer 1K is een 1-component primer voor vloeren die normaal belast worden. Het wordt toegepast als eerste (grond)laag op een onbehandelde ondergrond. 
Topcoat 2K Transparant is een 2-componenten coating voor vloeren die zwaarbelast worden. Het is een universele coating die als toplaag geschikt is voor vele soorten vloeren.
Houtenvloer Coating is een 2-componenten transparante toplaag voor houten vloeren met normale belasting. Ook voor (antieke) meubels met behoud van een natuurlijke uitstraling, doordat de onzichtbare coating het hout niet donkerder maakt.
Houtbeits 2in1 Dekkend is een watergedragen, dekkende 1-component beits op basis van alifatische acrylaten. Deze vochtregulerende duurzame systeemverf kan binnen en buiten gebruikt worden.
Houtbeits 2in1 Semi-transparant is een watergedragen, 1-component beits op basis van alifatische acrylaten. Deze vochtregulerende duurzame systeemverf kan binnen en buiten gebruikt worden.
* Sterk zuigende vloeren hebben een hoger verbruik. Reken op 20% extra.

Download: alle Technische Datasheets per product.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0