• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professional als Particulier
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Keukenvloer coating inspiratie

Na de woonkamer is de keuken ook een veel gebruikte ruimte in huis. De keukenvloer speelt daarbij zeker een belangrijke rol. Tijdens het koken kan er altijd iets mis gaan en op uw mooie houten vloer vallen. Niet alleen uw houten vloer, donkere vloer of visgraat vloer maar ook uw tegelvloer kan daarbij vuil worden of beschadigd raken. Vuil en vet kunnen de vloer intrekken en daar dan moeilijk uit verwijderd worden. Een transparante slijtvaste toplaag kan de keuken vloer daar een bescherming tegen bieden. 

Ter inspiratie vindt u hieronder een selectie keuken ondergronden en kleuren*

*De kleuren dienen slechts ter indicatie. De werkelijke kleuren kunnen afwijken door de instellingen van computer, tablet of smartphone.

TransparantRAL 1013NCS 2005-B80GRAL 7016
 

Bijbehorende producten:

Vloerreiniger is een zeer sterk ontvettend en desinfecterend reinigingsmiddel. Het beste middel voor reiniging en ontvetten van te verven ondergronden.
Vloerstripper is een reinigingsproduct voor het moeiteloos reinigen/ontvetten van vervuilde waterbestendige oppervlakken. Wordt echter het meeste toegepast voor het veilig verwijderen van wax-lagen op o.a. linoleum- en marmoleum vloeren.
Vloerprimer 1K is een 1-component primer voor vloeren die normaal belast worden. Het wordt toegepast als eerste (grond)laag op een onbehandelde ondergrond. 
Vloerprimer 2K is een 2-componenten primer voor zwaar belaste ondergronden en wordt toegepast als eerste (grond)laag op een onbehandelde ondergrond.
Topcoat 2K Transparant is een 2-componenten coating voor vloeren die zwaarbelast worden. Het is een universele coating die als toplaag geschikt is voor vele soorten vloeren.
Topcoat 2K Kleur is een 2-componenten coating voor vloeren die zwaarbelast worden. Het is een universele coating die als toplaag geschikt is voor vele soorten vloeren. 
Topcoat 2K Pro is een 2-componenten coating voor zware tot zeer zware belasting. Zeer geschikt voor industriële en bedrijfsvloeren zoals: werkplaatsen, magazijnen, fabrieken en winkels.
Houtenvloer Coating is een 2-componenten transparante toplaag voor houten vloeren met normale belasting. Ook voor (antieke) meubels met behoud van een natuurlijke uitstraling, doordat de onzichtbare coating het hout niet donkerder maakt.
* Sterk zuigende vloeren hebben een hoger verbruik. Reken op 20% extra.

Download: alle Technische Datasheets per product.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0