• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professional als Particulier
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Loods coating inspiratie

Een loods is vaak gemaakt van een stalen constructie met betonvloer. Een goedkope en snelle manier op je opslag te vergroten. De vloer is dan ook het meest kwetsbare deel van de loods. Zeker als de vloer zwaar wordt belast met uw voorraad. Met de juiste coating producten kunt u uw vloer beschermen om er langer gebruikt van te kunnen maken. Welke soort loods coating u moet gebruiken is uiteraard afhankelijk van de belasting en of er voortuigen overheen rijden.   

Ter inspiratie vindt u hieronder een selectie loods ondergronden en kleuren*

*De kleuren dienen slechts ter indicatie. De werkelijke kleuren kunnen afwijken door de instellingen van computer, tablet of smartphone.

RAL 9003RAL 9018RAL 5014RAL 7000
 

Inno Coating geeft geen enkele garantie noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot aangeboden foto’s via Pinterest applicatie. Deze worden slechts getoond ter inspiratie. Copyright behoort te allen tijde toe aan de rechtmatige eigenaar. Indien een foto verwijderd dient te worden, neem dan direct contact op Pinterest. Wij zullen er vanuit onze kant alles aan doen om deze ook te verwijderen.


Bijbehorende producten:

Vloerreiniger is een zeer sterk ontvettend en desinfecterend reinigingsmiddel. Het beste middel voor reiniging en ontvetten van te verven ondergronden.
Vloerstripper is een reinigingsproduct voor het moeiteloos reinigen/ontvetten van vervuilde waterbestendige oppervlakken. Wordt echter het meeste toegepast voor het veilig verwijderen van wax-lagen op o.a. linoleum- en marmoleum vloeren.
Vloerprimer 1K is een 1-component primer voor vloeren die normaal belast worden. Het wordt toegepast als eerste (grond)laag op een onbehandelde ondergrond. 
Vloerprimer 2K is een 2-componenten primer voor zwaar belaste ondergronden en wordt toegepast als eerste (grond)laag op een onbehandelde ondergrond.
Topcoat 2K Transparant is een 2-componenten coating voor vloeren die zwaarbelast worden. Het is een universele coating die als toplaag geschikt is voor vele soorten vloeren.
Topcoat 2K Kleur is een 2-componenten coating voor vloeren die zwaarbelast worden. Het is een universele coating die als toplaag geschikt is voor vele soorten vloeren. 
Topcoat 2K Pro is een 2-componenten coating voor zware tot zeer zware belasting. Zeer geschikt voor industriële en bedrijfsvloeren zoals: werkplaatsen, magazijnen, fabrieken en winkels.
Garagevloer Coating 2K is een 2-componenten toplaag voor garages en werkplaatsen die zwaarbelast en/of professioneel gebruikt worden.
Garagevloer Coating 2K + Antislip is een 2-componenten toplaag voor garages en werkplaatsen die zwaarbelast en/of professioneel gebruikt worden.
Vloersealer is een 1-component transparante coating die speciaal bedoeld is om vloeren stofvrij te maken. Dit wordt ook vaak het ‘sealen’ van een vloer genoemd. Deze dunne coating vloeit gemakkelijk en zet de stof op beton/cement vast.
Belijningsverf is een 2 componenten watergedragen coating voor het maken van markeringen en belijningen op basis van epoxy.
* Sterk zuigende vloeren hebben een hoger verbruik. Reken op 20% extra.

Download: alle Technische Datasheets per product.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0