• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professional als Particulier
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Parkeergarage coating inspiratie

Een parkeergarage is een plek waar uiteraard veel auto's komen en daardoor zwaarbelast wordt. De parkeergarage coating die daarvoor gebruikt dient te worden is uiteraard een gemakkelijk verwerkbare, stofvrije, vloeistofdichte en slijtvaste coating die bestand is tegen autobanden, zuren, logen, zouten en oplosmiddelen. Omdat zo'n grote klus goed aangepakt moet worden, kies je een 2-componenten coating voor een duurzame afwerking. Inno Coatings heeft hier een speciale Garagevloer Coating 2K voor ontwikkeld.

Ter inspiratie vindt u hieronder een selectie parkeergarage ondergronden en kleuren*

*De kleuren dienen slechts ter indicatie. De werkelijke kleuren kunnen afwijken door de instellingen van computer, tablet of smartphone.

RAL 9010RAL 7040RAL 1003RAL 9005

 

 

Inno Coating geeft geen enkele garantie noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot aangeboden foto’s via Pinterest applicatie. Deze worden slechts getoond ter inspiratie. Copyright behoort te allen tijde toe aan de rechtmatige eigenaar. Indien een foto verwijderd dient te worden, neem dan direct contact op Pinterest. Wij zullen er vanuit onze kant alles aan doen om deze ook te verwijderen.


Bijbehorende producten:

Vloerreiniger is een zeer sterk ontvettend en desinfecterend reinigingsmiddel. Het beste middel voor reiniging en ontvetten van te verven ondergronden.
Vloerprimer 2K is een 2-componenten primer voor zwaar belaste ondergronden en wordt toegepast als eerste (grond)laag op een onbehandelde ondergrond.
Garagevloer Coating 2K is een 2-componenten toplaag voor garages en werkplaatsen die zwaarbelast en/of professioneel gebruikt worden.
Garagevloer Coating 2K + Antislip is een 2-componenten toplaag voor garages en werkplaatsen die zwaarbelast en/of professioneel gebruikt worden.
Vloersealer is een 1-component transparante coating die speciaal bedoeld is om vloeren stofvrij te maken. Dit wordt ook vaak het ‘sealen’ van een vloer genoemd. Deze dunne coating vloeit gemakkelijk en zet de stof op beton/cement vast.
Belijningsverf is een 2 componenten watergedragen coating voor het maken van markeringen en belijningen op basis van epoxy.
* Sterk zuigende vloeren hebben een hoger verbruik. Reken op 20% extra.

Download: alle Technische Datasheets per product.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0