• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professional als Particulier
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Stalvloer coating inspiratie

Zeg je boerderij dan zeg je stallen. Zeg je stallen dan zeg je schoonmaken. De meeste stallen worden in Nederland gebruikt in de agrarische sector. Voor het houden van koeien, varkens en paarden is het schoonhouden van de vloer van groot belang. De stalvloer is vaak van beton en moet gemakkelijk schoon te maken zijn. Behandel uw stalvloer daarom met een transparante- of kleur coating zodat deze vloeistofdicht wordt en zo het vuil afstoot. Maar als de stallen worden omgebouwd tot woonruimtes zijn de mogelijkheden eindeloos.

Ter inspiratie vindt u hieronder een selectie stallen vloeren en kleuren*

*De kleuren dienen slechts ter indicatie. De werkelijke kleuren kunnen afwijken door de instellingen van computer, tablet of smartphone.

TransparantRAL 9003RAL 9018RAL 7043
 

Inno Coating geeft geen enkele garantie noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot aangeboden foto’s via Pinterest applicatie. Deze worden slechts getoond ter inspiratie. Copyright behoort te allen tijde toe aan de rechtmatige eigenaar. Indien een foto verwijderd dient te worden, neem dan direct contact op Pinterest. Wij zullen er vanuit onze kant alles aan doen om deze ook te verwijderen.


Bijbehorende producten:

Vloerreiniger is een zeer sterk ontvettend en desinfecterend reinigingsmiddel. Het beste middel voor reiniging en ontvetten van te verven ondergronden.
Vloerprimer 1K is een 1-component primer voor vloeren die normaal belast worden. Het wordt toegepast als eerste (grond)laag op een onbehandelde ondergrond. 
Topcoat 2K Transparant is een 2-componenten coating voor vloeren die zwaarbelast worden. Het is een universele coating die als toplaag geschikt is voor vele soorten vloeren.
Vloersealer is een 1-component transparante coating die speciaal bedoeld is om vloeren stofvrij te maken. Dit wordt ook vaak het ‘sealen’ van een vloer genoemd. Deze dunne coating vloeit gemakkelijk en zet de stof op beton/cement vast.
* Sterk zuigende vloeren hebben een hoger verbruik. Reken op 20% extra.

Download: alle Technische Datasheets per product.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0