€0,00


Woonkamer vloercoating inspiratie

Ontdek inspiratie voor uw eigen woonkamer vloercoating. De woonkamer is letterlijk de basis van het huis waar u vele uren per dag doorbrengt. De woonkamervloer kan de ruimte ophalen, en moet niet alleen mooi zijn maar ook blijven. Met de juiste vloercoating producten kunt u uw vloer beschermen of de oude woonkamervloer weer een prachtige uitstraling geven. Welke soort woonkamer vloercoating u moet gebruiken is uiteraard afhankelijk van welke soort ondergrond is aangebracht in de woonkamer. 

Ter inspiratie vindt u hieronder een selectie woonkamer ondergronden en kleuren*

*De kleuren dienen slechts ter indicatie. De werkelijke kleuren kunnen afwijken door de instellingen van computer, tablet of smartphone.

RAL 9001RAL 7016RAL 7013RAL 5003

 

 

Inno Coating geeft geen enkele garantie noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot aangeboden foto’s via Pinterest applicatie. Deze worden slechts getoond ter inspiratie, copyright behoort te allen tijde toe aan de rechtmatige eigenaar. Indien een foto verwijderd dient te worden, neem dan direct contact op Pinterest. Wij zullen er vanuit onze kant alles aan doen om deze ook te verwijderen.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0