€0,00

Vloercoating kleuren kiezen

Bijna elk product van lnno Coatings is leverbaar in verschillende vloercoating kleuren o.a. volgens de RAL* en de NCS kleurenwaaier*. Met de juiste vloercoating kleur verander je eenvoudig de sfeer van een ruimte. lnno Coatings helpt ...


*LET OP! De Inno Coatings kleurenwaaiers dienen slechts ter indicatie. Als u een kleur uitkiest met behulp van deze kleurenwaaiers moet u er rekening mee houden dat de weergegeven kleuren kunnen afwijken van de daadwerkelijke mengkleur van uw coating. Er kunnen dus kleurverschillen zijn. Dit komt door de instellingen van een monitor, computer, tablet of smartphone. Aan de weergegeven kleuren kunnen geen rechten worden ontleend. Toepassing is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Het is dus raadzaam om bij het uitzoeken van de juiste kleur een fysieke kleurenwaaier te gebruiken. 


Download hier de Technische Datasheet per product.

Heeft u toch nog vragen?

Voor al uw vragen, opmerkingen, suggesties of over het bestellen van producten, kunt u een bericht sturen via ons contactformulier. Uw vragen worden op werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0