€0,00


Houtbeits 2in1 Kleurenkaart

Houtbeits 2in1 is een impregneer en aflak in één product. Daardoor hoeft u niet eerst een apart impregneermiddel aan te brengen. Deze beits is voor het gronden en afwerken van zowel nieuw hout als reeds behandeld hout. Te gebruiken op alle soorten blank hout met uitzondering van merbau. Mits niet te dik opgebracht laat Houtbeits 2in1 de houtnerf zichtbaar. Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren in mat of zijdeglans. Een top houtbeits met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

Inno Coatings heeft een groot aantal producten die in RAL kleuren geleverd kunnen worden. LET OP! Deze online kleurenwaaier dient slechts ter indicatie. Als u een kleur uitkiest met behulp van deze kleurenwaaiers moet u er rekening mee houden dat de weergegeven kleuren kunnen afwijken van de daadwerkelijke mengkleur van uw coating. Aan de weergegeven kleuren kunnen geen rechten worden ontleend. Toepassing is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Het is dus raadzaam om bij het uitzoeken van een specifieke kleur een fysieke kleurenwaaier te gebruiken. Omdat alle kleuren speciaal aangekleurd worden, kan een specifiek op kleur gemaakt product niet worden geretourneerd.

Voor de zekerheid raden we u altijd aan om het Technisch Datasheet van het product goed door te lezen. Daarin staat duidelijk vermeld waarvoor het product geschikt is, hoe te verwerken en ook de kleurmogelijkheden die er zijn. Het is namelijk niet standaard dat elk product in alle kleuren geleverd kan worden. 

 Download: Inno Coatings Houtbeits 2in1 Kleurenkaart

Kleuren

De houtbeits 2in1 is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Er is op deze kleurenkaart een voorselectie gemaakt van de meest populaire kleurkeuzes per kleurtint.

Lagen

Voor de beste bescherming van het hout wordt voor buiten altijd 2 tot 3 lagen geadviseerd. Binnen kan eventueel 1 laag worden aangebracht. Bij meerdere lagen wordt de kleur telkens donkerder. We adviseren om eerst een proefstuk op te zetten.

Toepassingen

Inno Coatings Houtbeits 2in1 kan worden toegepast op alle houtsoorten behalve merbau. Denk daarbij aan houten huizen, houten schuttingen, houten carports, tuinhuisjes e.d.

 

 

 

Houtbeits 2in1 Wittinten

 

 

 

 

 


Heeft u toch nog vragen?

Voor al uw vragen, opmerkingen, suggesties of over het bestellen van producten, kunt u een bericht sturen via ons contactformulier. Uw vragen worden op werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0