• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professional als Particulier
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


NCS Kleurenwaaier

Kleur Kiezen

Inno Coatings heeft een groot aantal coatings die in NCS kleuren geleverd kunnen worden. Volledige dekking van kleuren geldt uitsluitend voor hele heldere kleuren en is ook ondergrond afhankelijk. Normaliter zijn 2 lagen vloerverf voldoende, maar in sommige gevallen zijn er meerdere lagen nodig om een dekkend resultaat te bereiken. Lees voor meer informatie hierover op onze pagina Veel gestelde vragen.

LET OP! Deze online kleurenwaaier dient slechts ter indicatie. De kleuren van uw scherm kunnen afwijken van de daadwerkelijke mengkleur. Aan de weergegeven kleuren kunnen geen rechten worden ontleend. Toepassing geschiedt altijd op eigen verantwoordelijkheid. Het is dus raadzaam bij het uitzoeken van een specifieke kleur een fysieke kleurenwaaier te gebruiken.

Doordat kleuren speciaal op bestelling worden aangekleurd, kan het niet geretourneerd worden. Voor de zekerheid raden we u ook altijd aan het Technisch Datasheet van de betreffende coating goed door te lezen. Daarin staat duidelijk vermeld waarvoor de coating geschikt is, hoe te verwerken en wat de eventuele kleurmogelijkheden zijn. Het is namelijk niet standaard dat een coating in elke kleur geleverd kan worden. 


Download: NCS KleurenwaaierBekijk onze Technische Datasheets per product.

Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0