• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
 • Zowel voor de Professional als Particulier
 • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Open grindvloer verven in winkel

Open grindvloer verven

Ook een open grindvloer verven is prima mogelijk met hoge kwaliteit vloerverf. Een ondernemer in Almelo bracht Inno Grindvloer Coating aan op de vloer van deze bedrijfsruimte. Het resultaat ziet er prima uit.

Grindvloeren zijn sterk en hebben een eigen sfeer. Door de structuur zijn ze echter gevoelig voor slijtage. Zeker open grindvloeren, die door hun open structuur gemakkelijk stof en vuil vasthouden. Toen deze ondernemer in Almelo een bedrijfsruimte huurde om er een kledingszaak in te vestigen, trof ze een vieze en kaalgelopen vloer aan. De grindvloer opknappen was absoluut onvermijdelijk.

Open grindvloer verven met Grindvloer Coating

De vloer is op ons advies aangepakt met Grindvloer Coating, in de kleur RAL 7015. Omdat open grindvloeren sterk zuigend zijn, lag het verbruik wel hoger dan normaal bij deze verf. Uiteindelijk werd 1 kg verf gebruikt per 4 m2. Bij een gesloten grindvloer is het verbruik normaal 1 kg op 6 m2.

Voordat de vloer geschilderd werd, moest ze goed schoon worden gemaakt. Dit gebeurde met een schrobmachine, voorzien van Inno Coatings Ontvetter. Na het drogen gingen er twee lagen grindvloerverf overheen. Dit volstond. De vloer ziet er nu weer haast als nieuw uit en de kledingzaak kan binnenkort de deuren openen.

Grindvloeren schilderen is gemakkelijk te doen in eigen beheer. Het vergt geen speciale ervaring. U moet natuurlijk wel de gebruiksaanwijzing van de verf volgen. Houd ook rekening met het wat hogere verbruik bij open grindvloeren. Wij helpen u graag bij een juiste berekening.

Ook voor andere grindvloeren

De gebruikte grindvloerverf voor dit project was Grindvloer Coating. Deze speciale vloerverf van Inno Coatings is extreem slijtvast en gemaakt op basis van epoxy. Het is een product met twee componenten die u direct voor gebruik moet mengen. Deze coating is ontwikkeld voor toepassing als beschermende en waterdichte afwerklaag op grindvloeren, en geeft na droging een zeer duurzaam oppervlak.

Grindvloer Coating kan ook voor gesloten grindvloeren worden gebruikt. Die treffen we vaak aan in ruimtes die nat worden, bijvoorbeeld toiletgroepen in bedrijven. Het grote voordeel van deze verf is dat deze oneindig vaak schoongemaakt kan worden zonder dat er laagdikte verloren gaat. Een handige en ook hygiënische oplossing.


Gekozen kleur

Voor dit project werd gekozen voor een kleur uit de RAL kleurenwaaier

RAL 7015
Leigrijs

Projectinformatie 

 • Ondergrond: Open grindvloer
 • Voorbereiding: Grondig reinigen
 • Reiniger: Ontvetter
 • Lagen: minimaal 2 afwerklagen
 • Afwerklaag: Inno Grindvloer Coating
 • Kleur: RAL 7015 Leigrijs
 • Glansgraad: Zijdeglans

Gebruikte producten

Ontvetter
Een zeer sterk middel voor reiniging en ontvetten van te verven ondergronden. 

Grindvloer Coating Kleur
Een 2-componenten coating voor grindvloeren, in alle kleuren leverbaar.


Heeft u vragen over een open grindvloer verven?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0