• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professional als Particulier
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Dealers

Buiten onze eigen webshop leveren wij onze producten ook aan andere webshops. Hieronder vindt u de lijst van onze dealers. Alle sites verkopen al jaren Inno Coatings producten en worden officieel door ons ondersteund. Wij houden strenge controle op de kwaliteit van deze sites en de adviezen die zij aan hun klanten geven. Koopt u onze producten bij één van deze dealers, dan bent u verzekerd van de juiste informatie, kwaliteit en service die u van Inno Coatings producten mag verwachten.

Hout Coatings.nl geeft al meer dan tien jaar advies over het beschermen en onderhouden van houten huizen en houten projecten. En ook daarvoor waren zij al professioneel bezig met het duurzaam beschermen van hout. Hun portfolio aan referenties geeft een indruk van de vele projecten die zij met raad en daad hebben bijgestaan.
Waar anderen alleen maar verkopen, gaat Hout Coatings een essentiële stap verder. U krijgt altijd concreet, duidelijk en gericht advies met heldere tips. U heeft direct contact. Uiteraard verplicht het contact u tot niets. Houten huizen beitsen of hout beitsen doet u het best na goed advies. 


Vloeren-Coatings.nl is al jaren dé specialist in vloercoatings en het beschermen en opknappen van vele vloertypes. Op de website vindt u een uitgebreide handleiding en kunt u altijd persoonlijk advies krijgen. Vloeren Coatings maakt uw vloer verven graag gemakkelijk. Daarom gaan zij een stap verder dan andere verfwebshops. Ze staan voor u klaar tijdens het hele project. Of het nu gaat om betonverf, garagecoatings, stofbinders, parketolie of trapverf... zij denken met u mee.


Betonlife.nl is gespecialiseerd in de behandeling van betonvloeren. De jarenlange ervaring op het gebied van betonverf en betoncoating geven ze graag aan u door. Dit doen zij door u te helpen met advies. Niet alleen over producten, maar ook over de juiste manier van een betonvloer verven. En natuurlijk door de levering van de juiste en beste producten voor uw klus. 
Het is vooral belangrijk om het juiste verf / coating te gebruiken. Het verkeerde product geeft immers niet het gewenste resultaat. Daarom kunt u vrijblijvend contact met ze opnemen voor persoonlijk advies.


Scanofloor-Specialist.nl is al meer dan 10 jaar exclusief verkooppunt van Scanofloor en mag zich sinds kort ook Offiële Dealer van Inno Coatings noemen. Scanofloor Specialist is een betrouwbare partner en deze ervaren specialisten helpen u graag verder met het maken van de juiste keuzes. Met het toevoegen van onze Inno Coatings producten wordt het assortiment van Scanofloor Specialist verbreed om zo hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij zijn blij met de uitbreiding van Scanofloor Specialist als een van ons verkooppunten.


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0