• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professionele als Particuliere klusser
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Hoe bereken ik vierkante meter uit?

Het berekenen van de uw vloer in vierkante meters is redelijk eenvoudig. U kunt dit bereiken door de lengte van de ondergrond x de breedte van de ondergrond te doen. En u heeft de totale oppervlakte in vierkante meters (m²). Hier is dus een eenvoudige formule:

Oppervlakte = Lengte × Breedte

Bijvoorbeeld, als de lengte van de vloer 5 meter is en de breedte 4 meter, dan is de oppervlakte:
5 meter × 4 meter = 20 m².
Dus in dit voorbeeld zou de vloer een oppervlakte hebben van 20m².

Het is belangrijk om de eenheden consistent te houden bij het uitvoeren van de berekening. Zorg ervoor dat de lengte en breedte in dezelfde eenheid worden uitgedrukt, zoals meters, centimeters.

Als de afmetingen van de vloer niet rechtlijnig zijn, bijvoorbeeld bij een onregelmatige vorm, kan het nodig zijn om de vloer in kleinere delen op te delen en de oppervlakte van elk deel afzonderlijk te berekenen voordat je ze bij elkaar optelt om de totale oppervlakte te krijgen.

Lees onze uitgebreidere uitleg over oppervlakte berekening op Werkwijzer: Hoeveelheid verf bestellen.


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0