• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professionele als Particuliere klusser
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Hoe komt het dat de coating niet goed dekt?

Een veelvoorkomende klacht is een slecht dekkende vloercoating. Dit komt soms door het gebruik van een goedkope vloercoating die te weinig kleurpigment bevat. Maar dit kan soms ook gebeuren bij een coating van goede kwaliteit. Het kan komen doordat er geen of verkeerde (kleur) primer is gebruikt. Of door het aanbrengen van een lichte kleur coating op een te donkere ondergrond.

Bepaalde kleuren vloercoatings kunnen ook slechter dekken op een ondergrond met een druk patroon vanwege de kleurpigmenten en de eigenschappen van de coating. Het gebruik van een dekkende basislaag of coatings met meer kleurpigment kan helpen om de dekking te verbeteren en zo een meer egalere kleurlaag creëren.

De Fellere kleuren in rood, oranje en geel zijn bij voorbaat al moeilijk dekkende kleuren door het gebruik van felle/heldere pigmenten op een transparante basis. Dit geldt natuurlijk niet dat alle rode, oranje en gele kleuren slecht dekken tijdens het verven. Deze zijn wat minder fel en op een dekkende (witte)basis. U kunt dit wel voorkomen door gebruik van een juiste kleur primer. Of door eerst een andere kleur eronder aan te brengen. Afhankelijk van de uiteindelijk gewenste kleur die je wilt bereiken kiest u voor de juiste primer of kleurlaag voor een goed dekkend eindresultaat.


  Gewenste
  kleur
eindresultaat

   Aan te brengen
grondverf
  of kleur laag

  Geel
  Oranje
  Fel Groen
  Fel Rood

-  Wit
  Rood-  Lichtgrijs
  Donkergroen-  Donkergrijs

Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0