• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professionele als Particuliere klusser
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Hoe meng ik 2-componenten coating?

De meeste vloercoating is 2-componenten coating. U krijgt deze geleverd in twee verschillende verpakkingen, elk met een component: een deel verf en een kleiner deel verharder. U moet deze componenten mengen direct voor gebruik (niet eerder!). Het is handig om alle benodigdheden alvast klaar te zetten voordat u met het mengen van de verf begint.

Het mengen van 2-componentenverf is niet hetzelfde als roeren met een roerstok. Dit moet mechanisch gebeuren. Dit verbetert het eindproduct aanzienlijk. Mechanisch mengen kunt u doen d.m.v. van een boormachine met daarop een verfmixer. Voeg de verharder toe aan de verf. Meng ca. 3min. op een lage toerental. Zo voorkomt u luchtbellen in het product.

Lees onze uitgebreidere uitleg op onze Werkwijzer: 2 componenten coating mengen.


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0