• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professionele als Particuliere klusser
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Hoeveel coating heb ik nodig?

Om precies te weten hoeveel verf u moet bestellen, berekend u eerst het aantal m² uit van het oppervlak dat u wilt gaan verven. Er is hier een simpel rekensommetje voor. Wij leggen het duidelijk uit aan de hand van voorbeeld. De som ziet er als volgt uit: aantal vierkante meters (m²) vermenigvuldig je met aantal lagen, dat deel je weer door het verbruik. De uitkomst is dan hoeveelheid coating. Uitkomst altijd afronden naar boven zodat u nooit te weinig coating besteld.

U wilt bijvoorbeeld uw oppervlakte van 100m² voorzien van coating. Advies van ons 2 lagen aanbrengen. In het technische datasheet van product staat dat het verbruik 10m² is.

Dan gaat de berekening als volgt:
aantal m² x aantal lagen : verbruik = hoeveelheid coating
100 x 2 : 10 = 20kg voor 2 lagen.

Lees onze uitgebreidere uitleg over verf bestellen op Werkwijzer: Hoeveelheid verf bestellen.


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0