• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professionele als Particuliere klusser
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Is een primer altijd nodig?

Het gebruik van een primer is in de meeste gevallen absoluut aangeraden, zeker bij vloeren die niet eerder of lang geleden zijn behandeld. Problemen met vloerverf ontstaan juist vaak omdat mensen geen primer hebben gebruikt.

Als je een primer aanbrengt zorg je voor een basis ondergrond. Elk materiaal heeft zo zijn eigen eigenschappen en uitdagingen. Een primer draagt ook bij het oppervlak te egaliseren door kleine onvolkomenheden en oneffenheden op te vullen. Het zorgt ervoor dat de uiteindelijke verflaag gelijkmatig kan worden aangebracht, waardoor er een gladder en professioneler eindresultaat wordt bereikt.

Bij vloeren, waar al een coating op zit, is een primer niet nodig. Hierbij is een goede reiniging en licht opschuren van het oppervlak vaak al voldoende. Ook bij het verven van linoleum, laminaat, pvc en vinyl is een primer niet noodzakelijk, mits de vloer grondig is ontvet met bijvoorbeeld Vloerstripper en een speciale verf zoals Laminaat Coating of Kunststof Coating wordt gebruikt.

Tegelvloeren eisen weer een andere aanpak. Voor harde geglazuurde tegels die nauwelijks of moeilijk te coaten zijn wordt eerst een speciale tegelprimer aanbevolen. 


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0