• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professionele als Particuliere klusser
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Kan ik overgebleven vermengde 2-componenten coating afsluiten en bewaren?

Het antwoord is kort en bondig nee. Het afsluiten van een reeds vermengde 2-componenten coating is zelfs gevaarlijk. De chemische werking van de twee samengevoegde componenten stopt namelijk niet, ook niet wanneer u het blik luchtdicht afsluit. Niet door zuurstof, maar door samenvoeging van de 2 componenten zelf ontstaat er een chemische reactie met hoge druk in het blik dat deze kan openbarsten. Dus ook voor restanten van vermengde coating geldt dat u het niet zomaar kunt afsluiten. U zult deze echter moeten laten indrogen.

Daarom adviseren wij bij grote oppervlaktes altijd de potlife goed in de gaten te houden en het eventueel in gedeeltes te vermengen.

Lees onze uitgebreidere uitleg op onze Werkwijzer: 2 componenten coating mengen.


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0