• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professionele als Particuliere klusser
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Waarom eerst ontvetten en dan pas schuren, en niet andersom?

Een veel gemaakte fout is om eerst gaat schuren en daarna te gaan ontvetten. De juiste werkwijze is dat u de te behandelen ondergrond eerst goed reinigt/ontvet om daarna te gaan schuren, omdat op een vloer of wand er na verloop van tijd stof, vuil en een vettig laagje onstaat. Door vuil / vet laag eerst te reinigen voorkomt u het verspreiden ervan, en wordt het niet in de ondergrond geschuurd. Dit zorgt voor een betere hechting van de verf.

Bovendien is uw schuurpapier snel verzadigd met vuil en vet tussen de schuurkorrels in en verlies daardoor zijn werking. Het bespaart u dus niet alleen veel tijd en moeite, maar ook nog eens schuurpapier. Elk te behandelen oppervlak (zelfs nieuw hout), ontvet u altijd eerst met een zeer sterk ontvettend reinigingsmiddel.

Lees onze uitgebreidere uitleg op onze Werkwijzer: Schoonmaken en Ontvetten.


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0