• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professionele als Particuliere klusser
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Wanneer kan ik de vloer na het verven weer belasten?

Er zijn diverse graden van belasting. Gewoon over de vloer lopen is belasten, meubels verschuiven of over de vloer rijden met een vorkheftruck zijn zwaardere vormen. Er zijn kleine verschillen in de mate waarin een pas geverfde vloer weer belast kan worden.

Ook de laagdikte van de verf speelt een rol. Een dunne laag is sneller belastbaar (maar minder duurzaam). Neem de technische info bij het product om hierover zekerheid te hebben. In het algemeen geldt dat vloeren na twaalf tot veertien uur weer beloopbaar zijn. Voordat u op de vloer met kasten en meubels kunt schuiven of weer zwaar kunt belasten (zoals met een vorkheftruck) adviseren we u een week te wachten.


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0