• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professionele als Particuliere klusser
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Wat bedoelen ze met Potlife?

Verwerkingstijd of ook wel potlife genoemd is de tijd waarbinnen de coating (verf) verwerkt moet worden nadat 2 componenten vermengd zijn. Bij een gewone 1-component coating (verf) luistert het niet zo nauw. Bij 2-componenten coating is dit juist heel erg belangrijk, de potlife hiervan is namelijk vele malen korter. Na menging van de coating en verharder heeft u dus een beperkte tijd om het aan te brengen voor deze volledig uithard.

Het verhardingsproces begint zodra de 2 componenten worden samengevoegd. De potlife is per product verschillend, maar in de regel 1 uur. Lees daarom goed de bijbehorende technische datasheet door voor de juiste tijd. Zorg dat u alleen aanmaakt wat u nodig heeft of kunt verwerken binnen de vermelde tijd. Eenmaal vermengd is de coating niet langer te bewaren dan de aangegeven potlife.


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0