• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professionele als Particuliere klusser
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Wat houd een 2-componenten coating in?

Het laat zich waarschijnlijk al raden, een coating die uit twee componenten (delen) bestaat. De coating (basis A) en een verharder (B). In de volksmond wordt dit ook vaak een 2K product genoemd. Zodra deze 2 componenten in de juiste verhouding worden vermengd ontstaat er een chemische reactie waardoor de coating snel gaat verharden. Hoelang dit verhardingsproces duurt is per product verschillend maar doorgaans ongeveer 1 uur. Het is aanzienlijk korter dan bij een 1-component coating.

De 2-componenten moeten eerst samengevoegd worden alvorens deze op de vloer aangebracht kan worden. Het mengen van 2-componenten coating doet u bij voorkeur mechanisch met een verfmixer ca. 3 minuten langzaam draaiend. Bij een hoge toerental ontstaan er luchtbelletjes in de verf en dat is onwenselijk. Lees altijd goed de technische gegevens door van het te gebruiken product voor gebruik.

Lees onze uitgebreidere uitleg op onze Werkwijzer: 2 componenten coating mengen


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0