• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professionele als Particuliere klusser
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Wat wordt er bedoeld met autobanden bestendige coating?

Wanneer men spreekt over coating die bestand is tegen autobanden, doelt men meestal op een specifieke soort coating die wordt gebruikt op oppervlakken die regelmatig in contact komen met autobanden. Deze coating moet bepaalde eigenschappen hebben om de duurzaamheid en de esthetiek te behouden, zelfs wanneer er herhaaldelijk druk en wrijving en dus hitte van autobanden op wordt uitgeoefend. Hier zijn enkele kenmerken die vaak worden gezocht in coating die bestand is tegen autobanden:

  1. Slijtvastheid: De coating moet bestand zijn tegen slijtage veroorzaakt door de wrijving tussen de autoband en het geverfde oppervlak. Hierdoor blijft de verf langer intact, zelfs bij herhaaldelijk contact met banden.

  2. Flexibiliteit: Autobanden kunnen bewegen en vervormen onder druk. De coating moet flexibel genoeg zijn om deze bewegingen te weerstaan zonder te barsten of af te schilferen.

  3. Hechting: Een goede hechting aan het oppervlak is essentieel om te voorkomen dat de coating loskomt door de impact van autobanden.

  4. Chemische bestendigheid: Autobanden kunnen chemicaliën bevatten of in contact komen met stoffen zoals olie of brandstof. Coating die bestand is tegen autobanden moet chemisch stabiel zijn en niet worden aangetast door deze stoffen.

  5. Weerbestendigheid: De coating moet bestand zijn tegen de invloeden van weer en blootstelling aan zonlicht om kleurvervaging en andere degradatie te voorkomen.

Dit soort coating wordt vaak gebruikt op parkeerplaatsen, wegen, parkeerdekken en andere locaties waar regelmatig voertuigverkeer plaatsvindt. Het is belangrijk om verf te kiezen die specifiek is ontworpen voor deze toepassingen om optimale prestaties te garanderen.


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0