• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professional als Particulier
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Tegelprimer aanbrengen

Inno Coatings Tegelprimer is een 1-component primer voor geglazuurde tegels, emaille, glad graniet en zelfs glas. De tegelprimer zorgt voor een uitstekende hechting op gladde ondergronden, zodat deze daarna geverfd kan worden met een topcoating. In deze instructie leggen wij u stap voor uit om tot het gewenste resultaat te komen.

Inno Coatings Datasheet
STAP 1
De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn, dit doet je door tegels en voegen vooraf goed te ontvetten met Inno Ontvetter (zie werkwijzer Schoonmaken en ontvetten).
Inno Coatings Tegels reinigen
STAP 2
Gebruik een spons voor het reinigen van de tegels, let vooral op de inwendige hoeken. Altijd ontvetten en daarna schuren! Laat het ca 10-15 min inwerken.
Inno Coatings Tegels drogen
STAP 3
Na reiniging grondig naspoelen met schoon leidingwater. Goed droog maken of laten drogen.
Inno Coatings Tegelprimer aanbrengen
STAP 4
Het product goed schudden voor gebruik. Daarna flinterdun aanbrengen met schone en droge pluisvrije doek. Nooit meer dan 1 laag aanbrengen.Inno Coatings Tegels verven
STAP 5
Voor afwerking moet u de topcoating al aanbrengen ná circa 30-60 minuten droging van de primer én voordat deze is uitgehard (na twee uur).
Download: Werkwijzer Tegelprimer aanbrengen


Benodigde producten:

Ontvetter
Ontvetter
Tegelprimer
Tegelprimer
Topcoat 2K Kleur
Topcoat 2K Kleur

Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0