• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professional als Particulier
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Inno Coatings plant voor u een boom

Inno Coatings vindt duurzaamheid erg belangrijk. Daarom planten wij voor elke order een boom, in samenwerking met OneTreePlanted.

Inno Coatings staat dus niet alleen voor duurzame coatings, maar ook voor een duurzame planeet. Wij doen er alles aan om de milieu-impact van onze producten zo klein mogelijk te houden. Daarom is onze basis een watergedragen coating, besteden we doorlopend aandacht aan innovatie en houden we het productieproces zo efficiënt mogelijk.

Onze samenwerking met OneTreePlanted sluit hier goed op aan. Dit is een internationale non-profitorganisatie die werkt aan ‘reforestation’ (herbebossing). Bomen worden geplant op basis van donaties, over de hele wereld. Wij hebben in onze samenwerking exclusief gekozen voor herbebossing in ons eigen Europa.

Hoe werkt dat nou precies?

Per order schenken wij een donatie aan OneTreePlanted. Hiermee wordt er vervolgens geheel op onze kosten één boom geplant in Europa. We berekenen u als klant daarvoor dus niets extra. Gewoon door bij ons te bestellen draagt u ook een steentje bij aan een leefbare toekomst.

Waarom investeren in bomen?

Bomen helpen mee aan het zuiveren van de lucht die we dagelijks inademen. Ze filteren het water dat we drinken, en geven leven aan meer dan 80% van de dieren op onze planeet. Bomen verkoelen de aarde en zijn daarmee een kostbaar instrument in de strijd tegen de opwarming van ons klimaat.

Daarnaast hebben bomen een historische band met de verfproductie. Hars van naaldbomen diende al eeuwenlang als bindmiddel voor diverse verfsoorten. Door onze donaties geven wij, samen met u, wat terug aan de natuur en daarmee een betere toekomst voor de volgende generaties.


Kijk voor meer informatie op onetreeplanted.org

 

Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0