• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
 • Zowel voor de Professional als Particuliere klusser
 • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00

Inno Coatings - 01 / Jul / 2023

Verminder uw woonkosten met witte dakcoating

U hebt een woning met een plat bitumen dak? Met binnen een airco die op volle kracht draait? Danb zoekt u wellicht manieren om uw woonkosten te verlagen.

Verminder uw woonkosten met witte dakcoating
Laatste nieuws

U hebt een woning met een plat bitumen dak? Met binnen een airco die op volle kracht draait? Dan zoekt u wellicht manieren om uw woonkosten te verlagen. Er is een kostenefficiënte oplossing: het aanbrengen van een witte dakcoating. Die heeft zelfs een mooi bijeffect: witte dakcoatings verbeteren ook het wooncomfort. Lees er hier meer over.

Een zwart bitumen dak absorbeert warmte en houdt die warmte lang vast. Een witte dakcoating daarentegen heeft de capaciteit om zonnestralen te reflecteren in plaats van deze te absorberen. Wanneer u een witte coating aanbrengt op uw bitumen zwart dak, weerkaatst het de zonnestralen. Het resultaat is dat er minder warmte naar binnen dringt. Dit betekent dat uw huis koeler blijft tijdens warme zomerdagen, waardoor er minder behoefte aan airconditioning en ventilatie is. Airco verbruikt veel energie. Als gevolg hiervan zult u dus merken dat uw energieverbruik aanzienlijk lager wordt en dus ook uw energierekening.

Lagere onderhoudskosten

Een witte dakcoating verlaagt ook andere kosten. Bitumen daken vereisen regelmatig onderhoud en kunnen beschadigd raken door weer en wind. Door een witte dakcoating aan te brengen, creëert u een beschermende laag die het dak beschermt tegen UV-straling, extreme temperaturen en weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en hagel. Deze coating fungeert als een soort jas. Zo verlengt u de levensduur van uw dakbedekking. Het resultaat is minder onderhouds- en reparatiekosten op de lange termijn.

Zelf dakcoating aanbrengen

Lagere kosten klinkt mooi, maar moet u niet enorm investeren? Dat valt heel goed mee. Als u kiest voor onze Dakreiniger als voorbereiding, en vervolgens afwerkt met Inno Dakcoating, hebt u twee topproducten voor een zeer redelijke prijs. Het aanbrengen van een witte coating vereist geen gespecialiseerde vaardigheden of professionele hulp. U kunt het gemakkelijk zelf.

U brengt de coating aan met een roller of kwast, vergelijkbaar met het schilderen van een vloer of muur. Het is natuurlijk wel belangrijk om de instructies te volgen en de juiste voorbereidingen te treffen voordat u begint. Door zelf de coating aan te brengen, bespaart u aanzienlijk op de kosten van het inhuren van een professional.

Wilt u meer weten over Inno Dakcoating, of over de voordelen ervan, neem dan zeker contact met ons op. Vandaag besteld, betekent dat u morgen al kunt verven.

 

 


Aanbevolen voor Dakcoating aanbrengen:

DakreinigerDakreiniger is een specifiek product voor het reinigen, desinfecteren en saneren van platte daken die verontreinigd zijn met mossen, korstmossen, schimmels.
DakcoatingDakcoating is een witte coating, bestaande uit speciaal gemodificeerde polymeren, die gebruikt wordt om bitumineuze dakbedekking op platte daken warmtewerend te maken en te renoveren.

Heeft u toch nog vragen over dakcoating aanbrengen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.

Recente artikelen

Laatste nieuwslijst

 • Kunststof vloer coaten geeft niet altijd gewenste resultaat
  12 / Jul / 2023

  Inno Coatings - 01 / Jul / 2023

  Kunststof vloer coaten geeft niet altijd gewenste resultaat

 • Verminder uw woonkosten met witte dakcoating
  01 / Jul / 2023

  Inno Coatings - 01 / Jul / 2023

  Verminder uw woonkosten met witte dakcoating

 • Dakcoating aanbrengen: werkwijzer
  01 / Jul / 2023

  Inno Coatings - 01 / Jul / 2023

  Dakcoating aanbrengen: werkwijzer

 • Witte dakcoating: ook voordelig voor het klimaat
  01 / Jul / 2023

  Inno Coatings - 01 / Jul / 2023

  Witte dakcoating: ook voordelig voor het klimaat

 • Verkoel uw woning met een witte dakcoating
  20 / Jun / 2023

  Inno Coatings - 01 / Jul / 2023

  Verkoel uw woning met een witte dakcoating

 • Zeven voordelen van witte dakcoating
  20 / Jun / 2023

  Inno Coatings - 01 / Jul / 2023

  Zeven voordelen van witte dakcoating

 • Energie besparen met een witte dakcoating: hoe kan dat?
  17 / Jun / 2023

  Inno Coatings - 01 / Jul / 2023

  Energie besparen met een witte dakcoating: hoe kan dat?

 • Dakcoating aanbrengen: voordelen, werkwijze en producten
  17 / Jun / 2023

  Inno Coatings - 01 / Jul / 2023

  Dakcoating aanbrengen: voordelen, werkwijze en producten

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen