Kies deze kleur
 • Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
 • Zowel voor de Professional als Particulier
 • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies


Uw vloer betonlook verven

Momenteel is de industriële betonlook  enorm populair. Deze moderne stoere betonlook uitstraling is vrij eenvoudig te creëren en bovendien onderhoudsvriendelijk. In combinatie met de warme kleuren van bijvoorbeeld mangohouten meubels en zwarte metalen deuren is het dé industriële betonlook van deze tijd. Met onze transparante coating tovert u een bestaande vloer om tot een sfeervolle betonlook vloer. Maar pas op! Een net opgeleverde vloer dient eerst goed gedroogd te worden, voordat je er betonlook aan kunt geven.

Aanbevolen coating:

Betonlook verven is eigenlijk een hele simpele manier van het aanbrengen van transparante coating op een betonvloer. Dit is tevens een goede manier om het beton te beschermen. Dit zijn bij ons de meest gebruikte producten en tevens een uitleg waarom. 

 • Vloerprimer 1K: een 1-component primer voor vloeren met normale belasting. Zorgt voor een uitstekende hechting tussen de ondergrond en de toplaag.
 • Topcoat 2K Transparant:  een 2-componenten vloercoating voor zwaar belastbare vloeren. Het is een universele vloercoating die als toplaag geschikt is voor vele soorten vloeren. 

Gebruikelijke werkwijze:

Een nieuwe beton moet altijd worden voorzien van een laag primer. Deze creëert een goede hechting voor de toplaag en werkt stofbindend. En voor een mooie Betonlook werkt u het geheel af met een transparante 2-componenten coating.

*Uitgezonderd gepolijst- of gevlinderd beton die moeten eerst met een fijne diamant schuurmachine behandeld worden anders geen hechting mogelijk. Voor bedrijven wordt dit ook vaak gezandstraald.

Populaire kleuren: 

Deze kleuren worden vaak gekozen die passen bij een betonlook vloer en benadrukt extra die industriële sfeer. Ze dienen slechts ter indicatie. De werkelijke kleuren kunnen afwijken door de instellingen van computer, tablet of smartphone. Neem gerust even contcat op om uw eigen houten vloer te bespreken en evt keuzes in kleuren.

TRANSPARANT
RAL 9003
Signaalwit
RAL 7016
Antracietgrijs
RAL 9005
Gitzwart

Veelgestelde vragen: 

De meest voorkomende vragen die wij ontvangen over het verven van betonlook. 

 • Hoe bereid ik een betonlook vloer voor op het verven? - Voorbereiding is erg belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. U zult de vloer eerst goed moeten reinigen en repareren van scheuren of beschadigingen. Daarna zult u de betonvloer goed moeten schuren met korrel 100 om de hechting van de coating te verbeteren.

 • Hoe lang gaat een geverfde betonvloer mee? - Deze vraag komt vaak terug, maar dit heeft alles te maken met o.a. hoe intensief de vloer gebruikt wordt. Heeft u bijvoorbeeld huisdieren of kinderen. En ook erg belangrijk is het op de juiste manier aanbrengen van de coating. De levensduur ligt gemiddeld zo tussen de 8 à 10 jaar bij normaal gebruik.

 • Is het mogelijk om betonlook vloer zelf te verven of heb ik een professional nodig? - Als u een beetje handig bent is het zeker zelf te doen. Als alles maar volgens de juiste stappen gedaan wordt. Dit geldt dus ook voor de voorbereiding.

 • Hoe onderhoud ik een betonlook vloer? - Een betonlook vloer behoeft geen specifiek onderhoud. Gewoon regelmatig reinigen met lauw water en een milde allesreiniger met behulp van een dweil. Dweil de vloer goed na met schoon water om eventuele achtergebleven zeepresten te verwijderen. Maak de vloer daarna goed droog.

Lees voor uitgebreidere uitleg over verven van betonlook op Inno Coatings Werkwijzers. Of ontdek meer over de de veelzijdigheid van betonlook verf.

Inspiratie & Ideeën:

 

Inno Coating geeft geen enkele garantie noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot aangeboden foto’s via Pinterest applicatie. Deze worden slechts getoond ter inspiratie. Copyright behoort te allen tijde toe aan de rechtmatige eigenaar. Indien een foto verwijderd dient te worden, neem dan direct contact op Pinterest. Wij zullen er vanuit onze kant alles aan doen om deze ook te verwijderen.contact nodig

Vragen over betonlook verven?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via email of ons Inno Coatings Contactformulier.  Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.

 • Telefoon:     +31(0)6 1459 1623
 • Whatsapp: +31(0)6 1459 1623
 • Email:           [email protected]

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0