• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professionele als Particuliere klusser
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Inno Coatings Houtbeits Kleuren

Download hier uw
Inno Coatings Houtbeits 2in1 Kleurenkaart

Houtbeits 2in1 is een impregneer en aflak in één product. Daardoor hoeft u niet eerst een apart impregneermiddel aan te brengen. Deze beits is voor het gronden en afwerken van zowel nieuw hout als reeds behandeld hout. Te gebruiken op alle soorten blank hout met uitzondering van merbau. Mits niet te dik opgebracht laat Houtbeits 2in1 de houtnerf zichtbaar. Verkrijgbaar in vrijwel alle RAL-kleuren mat of zijdeglans. Een top houtbeits met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

LET OP! Deze online kleurenwaaier dient slechts ter indicatie. Als u een kleur uitkiest met behulp van deze kleurenwaaiers moet u er rekening mee houden dat de weergegeven kleuren kunnen afwijken van de daadwerkelijke mengkleur van uw coating. Aan de weergegeven kleuren kunnen geen rechten worden ontleend.
Toepassing is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Het is dus raadzaam om bij het uitzoeken van een specifieke kleur een fysieke kleurenwaaier te gebruiken. Omdat alle kleuren speciaal aangekleurd worden, kan een specifiek op kleur gemaakt product niet worden geretourneerd.

Bij gebruik van de semi-transparante beits is de natuurlijke kleur van de gebruikte houtsoort mede bepalend voor de uiteindelijke kleur. De uitgekozen kleur zal anders kleuren op een lichte houtsoort dan op een donkere houtsoort.

Toepassing is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Het is dus raadzaam om bij het uitzoeken van een specifieke kleur een fysieke kleurenwaaier te gebruiken. Omdat alle kleuren speciaal aangekleurd worden, kan een op kleur gemaakt product niet worden geretourneerd.

Kleuren

De houtbeits 2in1 is verkrijgbaar in vrijwel alle RAL- of NCS kleuren. Er is op de onderstaande kleurenkaart een voorselectie gemaakt van de meest populaire kleurkeuzes per kleurtint. Deze kleurvoorbeelden zijn toegepast op onbehandeld vurenhout.

Lagen

Voor de beste bescherming van het hout wordt voor buiten altijd 2 tot 3 lagen geadviseerd. Binnen kan eventueel met 1 laag volstaan. Bij meerdere lagen wordt de kleur telkens donkerder. We adviseren om eerst een proefstuk op te zetten.

Toepassingen

Inno Coatings Houtbeits 2in1 kan worden toegepast op alle houtsoorten behalve merbau. Denk daarbij aan houten huizen, houten schuttingen, houten carports, tuinhuisjes e.d.


Populaire Wittinten


Populaire Beigetinten


Populaire Groentinten


Populaire Blauwtinten


Populaire Roodtinten


Populaire Bruintinten


Populaire Grijstinten


Populaire Zwarttinten


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0