• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professionele als Particuliere klusser
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Het ontvetten van een vloer

Voordat een vloer geverfd kan worden dient deze eerst goed gereinigd en ontvet te worden. Dit bevorderd de hechting van een primer of afwerklaag. In deze instructie leggen wij u stap voor uit om tot het gewenste resultaat te komen.

Inno Coatings Stofvrij maken
STAP 1
Maak de ondergrond stofvrij.
Inno Coatings Datasheet
STAP 2
Een vloer schoonmaken doet u met Inno Ontvetter. Verdunning van de ontvetter is standaard 1 op 10L water. Kan ook puur bij exterme vlekken, door een doek doordrenkt met zeep ca 2 uur op de vetvlek te leggen en met schoonwater na te borstelen.
Inno Coatings vloerreinigen
STAP 3
Breng de reiniger met een schrobber of boenmachine aan en laat het ongeveer 10 tot 15 minuten inwerken. In garages die vetvlekken hebben leg je een laagje kattengrind of zaagsel en laat je een paar uur intrekken.
Inno Coatings Dweilen
STAP 4
Dweil het vieze sop op. Daarna dient u de vloer goed na te spoelen of dweilen met schoon water. Liefst 2x, er mag namelijk geen reiniger achterblijven.


Inno Coatings Vloer drogen
STAP 5
Hierna de vloer goed droog maken en een dag laten drogen voordat u een primer of coating aanbrengt.Download: Werkwijzer Schoonmaken en ontvetten


Benodigde producten:

Ontvetter
Ontvetter

Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0