• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professionele als Particuliere klusser
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Hoe moet je een vloer schuren?

Hoe moet je een vloer schuren? Deze Inno Coatings werkwijzer helpt je op weg. Het beste is mechanisch te schuren met een roterende schuurmachine. Welke korrel u nodig hebt, hangt af van het type vloer. Heeft u geen idee welke type vloer u heeft? Een oude grove vloer moet met grover schuurpapier geschuurd worden dan een net opgeleverde en afgewerkte betonvloer. Bij twijfel probeer je een stukje. Gebruik eerst wat fijner schuurpapier om het resultaat te zien. In deze instructie leggen wij u stap voor uit om tot het gewenste resultaat te komen.

Inno Coatings beton schuren
STAP 1
Beste resultaat bereikt u door mechanisch te schuren, met een roterende parket- of beton schuurmachine. Beweeg deze zo geleidelijk mogelijk over de gehele vloer. U kunt deze huren bij een verfwinkel of bouwmarkt.
Inno Coatings beton schuren
STAP 2
Welke korrel u nodig hebt, hangt af van het type vloer en hoe de vloer eruitziet. Een oude grove vloer moet ook met grover schuurpapier geschuurd worden dan een net opgeleverde en mooi afgewerkte betonvloer.
Inno Coating Vegen
STAP 3
Na het schuren is het belangrijk de vloer goed stofvrij te maken. Tip: als u een schuurmachine huurt, huur er dan meteen een bouwstofzuiger bij die je op de machine kunt aansluiten. Vrijwel alle schuurstof wordt dan direct opgezogen. Daarna is de vloer gereed voor verdere verwerking.

 

Download: Werkwijzer Hoe moet je een vloer schuren


Benodigde producten:

Schuurpapier
Schuurpapier

Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0