• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professional als Particulier
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Loods coating inspiratie

Een loods is vaak gemaakt van een stalen constructie met betonvloer. Een goedkope en snelle manier op je opslag te vergroten. De vloer is dan ook het meest kwetsbare deel van de loods. Zeker als de vloer zwaar wordt belast met uw voorraad. Met de juiste coating producten kunt u uw vloer beschermen om er langer gebruikt van te kunnen maken. Welke soort loods coating u moet gebruiken is uiteraard afhankelijk van de belasting en of er voortuigen overheen rijden.   

Ter inspiratie vindt u hieronder een selectie loods ondergronden en kleuren*

*De kleuren dienen slechts ter indicatie. De werkelijke kleuren kunnen afwijken door de instellingen van computer, tablet of smartphone.

RAL 9003RAL 9018RAL 5014RAL 7000
 

Inno Coating geeft geen enkele garantie noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot aangeboden foto’s via Pinterest applicatie. Deze worden slechts getoond ter inspiratie. Copyright behoort te allen tijde toe aan de rechtmatige eigenaar. Indien een foto verwijderd dient te worden, neem dan direct contact op Pinterest. Wij zullen er vanuit onze kant alles aan doen om deze ook te verwijderen.


De juiste producten vindt u in onze webshop.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0