Kies deze kleur
  • Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professional als Particulier
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies


Stalvloer coating inspiratie

Zeg je boerderij dan zeg je stallen. Zeg je stallen dan zeg je schoonmaken. De meeste stallen worden in Nederland gebruikt in de agrarische sector. Voor het houden van koeien, varkens en paarden is het schoonhouden van de vloer van groot belang. De stalvloer is vaak van beton en moet gemakkelijk schoon te maken zijn. Behandel uw stalvloer daarom met een transparante- of kleur coating zodat deze vloeistofdicht wordt en zo het vuil afstoot. Maar als de stallen worden omgebouwd tot woonruimtes zijn de mogelijkheden eindeloos.

Ter inspiratie vindt u hieronder een selectie stallen vloeren en kleuren*

*De kleuren dienen slechts ter indicatie. De werkelijke kleuren kunnen afwijken door de instellingen van computer, tablet of smartphone.

TransparantRAL 9003RAL 9018RAL 7043
 

Inno Coating geeft geen enkele garantie noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot aangeboden foto’s via Pinterest applicatie. Deze worden slechts getoond ter inspiratie. Copyright behoort te allen tijde toe aan de rechtmatige eigenaar. Indien een foto verwijderd dient te worden, neem dan direct contact op Pinterest. Wij zullen er vanuit onze kant alles aan doen om deze ook te verwijderen.


De juiste producten vindt u in onze webshop.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0