• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professional als Particulier
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Woonkamer vloer coating inspiratie

Ontdek inspiratie voor uw eigen woonkamer vloer coating. De woonkamer is letterlijk de basis van het huis waar u vele uren per dag doorbrengt. De woonkamervloer kan de ruimte ophalen, en moet niet alleen mooi zijn maar ook blijven. Met de juiste coating producten kunt u uw vloer beschermen of de oude woonkamer vloer weer een prachtige uitstraling geven. Welke soort woonkamer coating u moet gebruiken is uiteraard afhankelijk van welke soort ondergrond is aangebracht in de woonkamer. 

Ter inspiratie vindt u hieronder een selectie woonkamer ondergronden en kleuren*

*De kleuren dienen slechts ter indicatie. De werkelijke kleuren kunnen afwijken door de instellingen van computer, tablet of smartphone.

RAL 7035RAL 9001RAL 9002RAL 9003

 

 

Inno Coating geeft geen enkele garantie noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot aangeboden foto’s via Pinterest applicatie. Deze worden slechts getoond ter inspiratie. Copyright behoort te allen tijde toe aan de rechtmatige eigenaar. Indien een foto verwijderd dient te worden, neem dan direct contact op Pinterest. Wij zullen er vanuit onze kant alles aan doen om deze ook te verwijderen.


De juiste producten vindt u in onze webshop.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0