• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professionele als Particuliere klusser
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


De juiste hoeveelheid verf bestellen

Hoe brengen je de juiste hoeveelheid coating of verf? Deze Inno Coatings werkwijzer helpt je op weg. Voor het bestellen van de juiste coating moet u eerst weten om welk soort ondergrond het gaat dat u wilt behandelen en welke coating u wilt gaan gebruiken. Na de juiste keuze meet u de breedte en lengte van de ruimte die u wilt gaan behandelen. Door deze 2 getallen met elkaar te vermenigvuldigen heeft u de oppervlakte in aantal m2. In deze instructie leggen wij u stap voor uit om tot het gewenste resultaat te komen.

Inno Coatings Afmetingen
STAP 1
Begin met het berekenen van de oppervlakte in m2. Dat is de lengte x breedte van het te schilderen oppervlak. Als voorbeeld nemen we een garage van 6 meter lang en 3 meter bree en je hebt een oppervlakte van 18m2.
Inno Coatings Datasheet
STAP 2
In de datasheet van het product staat exact wat het verbruik is. Als het product een verwerking aangeeft van 8m2/kg dan zou je met 2kg op 16m2 uitkomen ipv 18m2 en dus net niet genoeg hebben. Dus 2,5kg per laag is dan de juiste keus.
Inno Coatings 3 laags systeem
STAP 3
Mocht de vloer ook eerst nog een primerlaag nodig hebben, dan heeft u 1 laag primer en minimaal 2 afwerklagen nodig. Soms wordt er ook gekozen om op de toplaag een transparante toplaag ter bescherming van de kleurlaag.
Inno Coatings Bestelling
STAP 4
Uw bestelling ziet er dan als volgt uit. 2,5 kg Vloerprimer 2K en 5 kg (2x2,5kg) Garagevloer Coating 2K. Let wel op de verwerkingstijd, maak alleen wat u kunt verwerken binnen die tijd. Na vermenging is de coating niet langer te bewaren.

Download: Werkwijzer Hoeveelheid verf bestellen


Benodigde producten:

Verfmixer Kunststof
Verfmixer

Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0