• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professional als Particulier
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Tegelvloer coating inspiratie

Een tegelvloer is prachtig zeer gemakkelijk in onderhoud. Ze zijn er in vele kleuren en maten. Een oude versleten natuur tegelvloer heeft wel wat meer onderhoud nodig. U zou deze kunnen behandelen met een transparante matte coating zodat ook deze geen vocht of vuil meer kunnen opnemen en langer mooi blijven. Of u vindt de kleur niet meer passen in het interieur kunt u er ook voor kiezen de tegelvloer een andere kleur te geven.

Ter inspiratie vindt u hieronder een selectie tegelvloer ondergronden en kleuren*

*De kleuren dienen slechts ter indicatie. De werkelijke kleuren kunnen afwijken door de instellingen van computer, tablet of smartphone.

TransparantRAL 9018RAL 1019RAL 7016
 

Inno Coating geeft geen enkele garantie noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot aangeboden foto’s via Pinterest applicatie. Deze worden slechts getoond ter inspiratie. Copyright behoort te allen tijde toe aan de rechtmatige eigenaar. Indien een foto verwijderd dient te worden, neem dan direct contact op Pinterest. Wij zullen er vanuit onze kant alles aan doen om deze ook te verwijderen.


Bijbehorende producten:

Vloerreiniger is een zeer sterk ontvettend en desinfecterend reinigingsmiddel. Het beste middel voor reiniging en ontvetten van te verven ondergronden.
Tegelprimer is een 1-component primer voor geglazuurde tegels, emaille, glad graniet en zelfs glas. De tegelprimer zorgt voor een uitstekende hechting op gladde ondergronden, zodat deze daarna geverfd kunnen worden met een topcoating.
Topcoat 1K Transparant is een 1-component coating voor vloeren die normaal belast worden. Het is een universele coating die als toplaag op vele soorten vloeren kan worden aangebracht.
Topcoat 1K Kleur is een 1-component coating voor vloeren die normaal belast worden. Het is een universele coating die als toplaag op vele soorten vloeren kan worden aangebracht.
Topcoat 2K Transparant is een 2-componenten coating voor vloeren die zwaarbelast worden. Het is een universele coating die als toplaag geschikt is voor vele soorten vloeren.
Topcoat 2K Kleur is een 2-componenten coating voor vloeren die zwaarbelast worden. Het is een universele coating die als toplaag geschikt is voor vele soorten vloeren. 
Topcoat 2K Pro is een 2-componenten coating voor zware tot zeer zware belasting. Zeer geschikt voor industriële en bedrijfsvloeren zoals: werkplaatsen, magazijnen, fabrieken en winkels.
Vloersealer is een 1-component transparante coating die speciaal bedoeld is om vloeren stofvrij te maken. Dit wordt ook vaak het ‘sealen’ van een vloer genoemd. Deze dunne coating vloeit gemakkelijk en zet de stof op beton/cement vast.
Grindvloer Coating is een 2-componenten toplaag, speciaal voor het verven van open of gesealde grindvloeren en grindtegels. Na verloop van tijd kunnen ze vergelen, door de vloer in een kleur te schilderen krijgen ze een nieuwe uitstraling.
* Sterk zuigende vloeren hebben een hoger verbruik. Reken op 20% extra.

Download: alle Technische Datasheets per product.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0