• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professionele als Particuliere klusser
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Betonlook coating inspiratie

Momenteel is de industriële betonlook  enorm populair. Deze moderne stoere betonlook uitstraling is vrij eenvoudig te creëren en bovendien onderhoudsvriendelijk. In combinatie met de warme kleuren van bijvoorbeeld mangohouten meubels en zwarte metalen deuren is het dé industriële betonlook van deze tijd. Met onze transparante coating tovert u een bestaande vloer om tot een sfeervolle betonlook vloer. Maar pas op! Een net opgeleverde vloer dient eerst goed gedroogd te worden, voordat je er betonlook aan kunt geven.

Ter inspiratie vindt u hieronder een selectie betonlook ondergronden en kleuren*

(*) De kleuren dienen slechts ter indicatie. De werkelijke kleuren kunnen afwijken door de instellingen van computer, tablet of smartphone.

TransparantRAL 9003RAL 7016RAL 9005
 

Inno Coating geeft geen enkele garantie noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot aangeboden foto’s via Pinterest applicatie. Deze worden slechts getoond ter inspiratie. Copyright behoort te allen tijde toe aan de rechtmatige eigenaar. Indien een foto verwijderd dient te worden, neem dan direct contact op Pinterest. Wij zullen er vanuit onze kant alles aan doen om deze ook te verwijderen.


De juiste producten vindt u in onze webshop.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0