• Kwaliteitscoatings rechtstreeks vanuit eigen Fabriek
  • Zowel voor de Professionele als Particuliere klusser
  • +31 (0)6 1459 1623 Persoonlijk en Deskundig advies

€0,00


Hoe moet je 2 componenten mengen?

Hoe moet je 2 componenten mengen? Deze Inno Coatings werkwijzer helpt je op weg. Na menging van de componenten hebt u een beperkte tijd om de verf aan te brengen. Meng daarom de beide componenten vlak voordat u met schilderen begint. Na menging, die absoluut mechanisch dient te geschieden, kunt u de coating aanbrengen d.m.v. een kwast, vachtroller of spuitapparatuur. In deze instructie leggen wij u stap voor uit om tot het gewenste resultaat te komen.

Inno Coatings Verfmengen
STAP 1
Na opening van het blik de coating mengen, gebruik een boormachine met verfmixer ca. 3 min. op lage toeren. Mengen moet grondig gebeuren. Ook de bodem van het blik moet goed geraakt worden.
Inno Coatings 2K toevoegen
STAP 2
Voeg nu de verharder in zijn geheel toe aan de coating. Maak alleen aan wat u kunt aanbrengen binnen de verwerkingstijd. Meng desnoods dus van beide de helft (de coating en verharder).
Inno Coatings Verfmengen
STAP 3
Meng nu de coating samen met de verharder. Gebruik ook hiervoor ook de boormachine met een verfmixer ca. 3 min. op een lage toeren dit is ongeveer 300-400 rpm.
Inno Coatings verf aanbrengen
STAP 4
Na vermenging heeft u 1 uur de tijd om het aan te brengen. Als er coating overblijft, de pot niet afsluiten. Het verhardingsproces gaat door en ontstaat er zoveel druk waardoor het blik kan openbarsten. U zult het echter moeten laten indrogen.

Download: Werkwijzer 2 componenten coating mengen


Benodigde producten:

Verfmixer Kunststof
Verfmixer

Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Heeft u toch nog een andere vraag, opmerking, suggestie of over het bestellen van producten? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons. Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 - 17.00 uur op Telefoon en Whatsapp  +31(0)6 1459 1623. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen via e-mail of ons contactformulier. Uw vragen worden doorgaans tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0